Автосервиз за бусове

автосервиз за бусове

Автосервиз за бусове

Автосервиз за бусове и микробуси за София и моторни превозни средства. Автосервиза е специализиран в сферата на авторемонтни дейности, ремонт и производство на бусове и микробуси. Услугите които предлагаме са, автосервиз за микробуси и ремонт на бусове и микробуси. Предлагаме специализиран сервиз за бусове и микробуси. Разполагаме на склад, с резервни части. Те са произведени от най-добрите фирми, от водещите компании, в Европейския съюз. Една от основните дейности които извършва автосервиза е ремонт на кардани за бусове и микробуси. Компанията предлага, ремонт на кардани, баланс на кардани и производство на нови кардани. Оборудването с което работим е произведено по поръчка в Германия. Оборудването е на известната марка H-IHB300, която е последен модел баланс машина. Машината работи и прави прецизно и динамично балансиране на карданни валове с маса до 400кг и диаметър до 800мм. Неправилното балансиране на кардана, води до вибриране на ходова част на автомобила.

Автосервиз за бусове и микробуси

Автосервиз за бусове, гарантиране на качество и надеждност. Монтажа на оригинални елементи е задължително, по отношение на качеството и безопасността. Използването на оригинални резервни части, Ви предлага голямо предимство през гаранционният период. Специалистите които извършват ремонт на кардани, гарантират за всеки вал, който е възстановен както в първоначалният си вид. Всеки карданен вал който се ремонтира, се наблюдава внимателно за да се осигури качество при извършване на ремонта. С това специалистите гарантират, повече надеждност, по малко замени и по малко вибрации. Автосервизите за ремонт на микробуси, предлагат изработка на стандартни и нестандартни валове. Основните характеристики на карданният вал включват, висока устойчивост и динамично натоварване. Равномерно натоварване на карданния вал, ниско тегло на кардана и гъвкави фланци. Това са характеристиките на които трябва да отговарят карданите. При нужда от ремонт на бусове и микробуси потърсете специализиран автосервиз.

Сервиз за микробуси и бусове

Автосервиз за микробуси и бусове, ремонт на всички видове кардани. Автосервизът предлага различни видове дейности, свързани с ремонт и баланс на кардани. Компанията произвежда карданни валове за всички видове бусове и микробуси. Осигуряваме гаранционен и извън гаранционен автосервиз за бусове и микробуси. Компанията е доставчик и производител на нови карданни валове, карета и фланци за кардани. Предлагаме сваляне, ремонтиране, балансиране и качване на карданният вал. Складът на компанията е зареден с нови кардани, за всички модели бусове и микробуси. Прецизната баланс машина с която извършваме баланс на кардани е на известната марка H-IHB300. Приемаме поръчки за ремонт и динамичен баланс на кардани, от цялата страна. Нашата фирма работи съвместно с няколко от най-добрите фирми за пътна помощ във страната.