Автосервиз за камиони

автосервиз за камиони

Автосервиз за камиони в София

Тежките камиони и особено дизеловите двигатели са собствена порода. Правилното обслужване на тези големи превозни средства изисква не само специални знания, но и специализирана инструменти и оборудване. За ваше щастие, нашият специализиран автосервиз за камиони притежава и двете! Комбинирането на специализирано оборудване с експертно обслужване на камиони ни позволява да ремонтираме вашия камион бързо и качествено. И същевременно да го пуснем отново в движение, така че да започне да работи. Нашата компания извършва цялостно обслужване и ремонт на камиони. Ние сме подготвени да отстраняваме всякакви повреди. Като започнем от двигателя, скоростната кутия, ходовата част на камиона, електрическата система, охладителната система. Системата на окачването, спирачната система и приключим с диагностиката на камиони. Притежаваме всички необходими инструменти и машини, за да свършим работата бързо, качествено и с гаранция. Нашите специалисти работят с висококачествените инструменти на фирма instrumenti.org.

Основен и профилактичен ремонт на камиони

Ние разполагаме с диагностични инструменти за комуникация за всеки модел камион и двигател. От решаващо значение за ремонта на дизелови двигатели и поддръжката на дизела е че имаме експерт който се занимава само с камиони. Той е обучен да отстранява технически повреди с най-новото оборудване. Редовно изпращаме нашите техници на обучение, за да научим какво е новото в света на камионите и когато комбинирате това с годините опит. С който нашите техници вече разполагат, завършваме с добър автосервиз за камиони, който е готов да поеме всяко превозно средство. Независимо дали управлявате Ман или Мерцедес, нашите техници имат знанието да го поправят. Простото последователно поддържане на вашия камион оптимизира неговите характеристики. Чрез задаване на редовен график за поддръжка в нашия автосервиз за камиони в София, до препоръчаните услуги за поддръжка въз основа на пробег, можете да удължите живота на вашия камион.

Услуги за камиони

Всички наши инсталирани части и труд са гарантирани за една година или 30 000 километра. Нашите екипи работят усилено, за да осигурят навременни и ефективни ремонти. Те са специализирани в провеждането на проверки за безопасност на товарните автомобили за всички видове, марки и модели на камиони. Нашият автосервиз за камиони в София предлага следните видове авторемонтни услуги. Пълна компютърна диагностика на камиони. Смяна на маслото на камиона за всеки 30 000 километра. Основен и профилактичен ремонт на двигателя, ремонт на скоростната кутия, ремонт на електрическата система. Ремонт на охладителна система, ремонт на спирачната система. Ремонт на диференциали, ремонт на окачването на камиона и други. Всички услуги по поддръжка и ремонт на тежкотоварни автомобили се извършват под опит на нашите механици. За да се гарантира оптимална работа на двигателя и да се сведе до минимум износването. При нас можете да очаквате само най-професионалното обслужване по отношение на смяна на авточасти и течности с нашите услуга за поддръжка на тежкотоварни автомобили.

Превантивна поддръжка на тежкотоварни превозни средства

Превантивната поддръжка съчетава най-добрите практики, използващи по-чести интервали на обслужване. Типичните проверки за безопасност или поддръжка проверяват смазването, течностите, спирачките, светлините и гумите камиона които трябва да се извършват приблизително на всеки два месеца или на 10 000 километра. Предварителните проверки на камиона преди пътуване на дълги разстояния са не само умно нещо, което всеки шофьор трябва да направи, но това всъщност е изискване за спазване на законите за пътни превозни средства. За да не бъдат открити повреди, водачите трябва да отделят около 30 минути за проверка на всички системи и товари, преди да се качат зад волана. Превантивната поддръжка е ключът към успешната програма за поддръжка на търговски моторни превозни средства. Чрез превантивна поддръжка превозните средства се инспектират, ремонтират и поддържат по такъв начин, че да се предотврати появата на дефекти на първо място, преди да се случи пътно транспортно произшествие.

Инспекция на камиона преди пътуване

Проверка за цялостно износване на двигателя, това включва течове, пукнатини или износване. Проверете всички маркучи и проверете дали перката за охлаждане на двигателя работи. Тествайте ръчната спирачка за паркиране и обслужване, като се уверите, че те отговарят правилно на изискванията за спиране. Поддържайте всички нива на спирачната течност според стандартите на производителя. Не пренебрегвайте този детайл, това е една от най-честите причини за пътно транспортни произшествия. Проверете нивото на маслото, горивото, охлаждащата течност и серво управлението, така че всички да отговарят на регулацията и да са изправни за пътуване. Прегледайте всички гуми, дали протектора не е износен. Един от най-често срещаните повреди в оборудването са светлините. Уверете се, че фаровете работят заедно със стоповете и аварийните светлини. Винаги проверявайте и смазвайте кормилните оси, амортисьорите и шарнирните съединения, за да ги поддържате в правилно работно състояние.