Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6

авточасти за wv транспортер т 4 т 5 и т 6

Авточасти за wv транспортер

Купуването на авточасти е отговорно събитие, безопасността е не само на бюджета, но и на живота и здравето на тези. Които ще се движат с ремонтирания автомобил зависи от резултатите. Ето защо, на първо място трябва да научите как да ги изберете. Авточасти за wv транспортер Т 4 Т 5 и Т 6. Реплика или оригинал. Неоригинални части, те са реплика. Много, особено начинаещите автомобилисти, се изкушават да спестят пари. Следователно те, все още не научени и с горчив опит се опитват да намерят по-евтини части и в крайна сметка се спират на репликата. Но няколко спестени хиляди лева не си заслужават проблемите, присъщи на неоригиналните резервни части: несъответствие на номиналните характеристики с реалните. Нестабилност, липса на гаранция че резервната част няма да се повреди в най-неподходящия момент. Оригинални резервни части. Лицензираните продукти струват около 30 % повече от репликата. Но след това автомобилът работи точно по предназначение на производителя. И най-важното е, че оригиналните резервни части са тествани многократно.

Авточасти за wv транспортер

Използвани или нови. Вторият начин да спестите е да купите употребявани авточасти. Не се дава гаранция за употребявани резервни части. И най-важното – дори на специалист може да е трудно да определи точната степен на износване. Нови части. Те имат голям брой предимства пред използваните. Най-важните от тях са, както следва: гаранция от производителя за период от 1-2 години. Пълна готовност за монтаж и експлоатация. Преди да закупите авточасти, е необходимо да се реши друг важен въпрос – от кой продавач да купите. Неправилният избор може да доведе до: трудности при връщането на брака, дълго чакане за ремонт под гаранция и така нататък. За да избегнете проблеми при и след закупуване на авточасти, когато избирате магазин. Трябва да обърнете внимание на: колко време продавача работи на пазара, брой отзиви за него, гаранционни условия. Имайки предвид горните препоръки, в крайна сметка можете да закупите резервни части, които ще издържат дълго време.

Авточасти за wv транспортер

Продажба на над 1500 резервни части и аксесоари за Volkswagen T5 и T6, налични в София. Производство от 1990 година до 2009 година. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. VW T5 и T6 е петото поколение на VW Transporter и замени с VW T4 и въпреки широко сходния външен вид. Има малка обща част на двата автомобила. VW Transporter T5 и T6 е изграден на изключително многофункционална платформа и предлага над 100 възможни конфигурации на каросерията. Покриващи високи, ниски и средни линии на покрива. Както и версии с кратко междуосие и дълго междуосие. Тази гъвкавост се разширява до типа на каросерията с опции, включващи фургон, комби, двойна кабина. Пикап, кабина на екипажа и микробус. Накрая имате избор на нива на всички видове транспортер T2, T4, T5, T6. Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Компанията доставят механични части за всички тези модели.

Авточасти за wv транспортер Т 4

Стъкла, прозорци и уплътнения за микробуса и авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6 са налични. Обявите се простират до стъкла на странични прозорци T5 и T6, плъзгащи се прозорци. Прозорци за къса и дълга база, гумени уплътнения и поставяне на тапицерия. Погледнете надолу, за да видите пълния набор или потърсете конкретни части за стъкла и прозорци за VW Т4 VW T5 и T6. Потърсете с увереност, като използвате селекцията от висококачествени огледала Volkswagen Каравел. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т4, T5 и T6, които са налични при нас. Свързани авто части, изброени за моделите Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Варират от огледала и капаци за огледалото на вратите до завършване на електрически огледала с отопление на вратите. Превъртете надолу за да намерите конкретните огледала VW Т4, VW T5 и T6 с помощта на полето за търсене в тази страница.

Авточасти за wv транспортер Т 5

Предлагат се части за странични врати на Volkswagen Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Потърсете конкретните уплътнения, дръжки, панти и ролки за VW Т4, T5 и T6 на тази страница. Предлагаме дръжки и брави за Volkswagen Т4, T5 и T6 Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер на страхотни цени. Сменете счупените елементи и подновете повредената тапицерия, за да върнете блясъка във вашия микробус. С гамата от външни облицовки и решетки, които са налични за Volkswagen Т4, T5 и T6. Ванове и микробуси. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Акцентите от гамата за Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер включват. Фолио за оцветяване на прозорци, термоекрани, стъкла на странични прозорци. Преобразуване на страничните прозорци, решетки, комплекти от термо мат и лампи на покрива. Потърсете конкретни авточасти за VW Т2, Т3, Т4, Т5, и Т6, в сайта като използвате търсачката.

Авточасти за wv транспортер Т 6

Богат избор на висококачествени повдигащи се части на покрива за Volkswagen Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Предлагаме подходящите авточасти за Volkswagen, Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Които включват обшивки на покрива, гумени уплътнения. Прозорци, врати, носачи, двигатели, скоростни кутии и други авточасти. Потърсете конкретните авточасти от които имате нужда и се обадете на нашите денонощни телефони. Осигурете всяко Ваше пътуване с пълната гама от предпазни колани и монтажни елементи, налични за моделите Volkswagen. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Ние предлагаме богат избор на колани, седалки, интериор на автомобила които са подходящи за всеки Volkswagen. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6 с акценти от гамата. Включващи комплекти колан, ремъци, автоматични предпазни колани.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т4

Прибиращи се предпазни колани, стойки за закрепване, предпазни колани и комплекти за преместване на ръчна спирачка. За първи път Volkswagen е построен през август 1979 година, известен също в САЩ като Vanagon. А в Германия и по-голямата част от Европа като Т2 и T3. Както ще прочетете по-долу, до края на производството, скромният модел от 1979, 1600 куб. Тона CT е заменен с 2100 кубиков бензинов двигател, а практичната, но не страхотна. Конфигурация с задвижване на двете колела е налична като модел на задвижване на четирите колела, известен още като Syncro. Syncro имаше много уважаван набор от скоростни кутии и ходова част, произведени в Австрия от Puch. Syncro се предлагаше в 14 и 16 инчови колела с гуми. Както при версията с 2 колела, тя може да бъде поръчана като микробус, каравел, микробус Carat delux. Пикап с единична кабина, пикап двойна кабина.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 5

Дори в средни и високи версии, както и одобрен от VW къмпинг версия, направена от Westfalia в Германия. При модел с задвижване на две колела, както при бензиновите, така и при дизелова версия. Резервоарът за гориво е монтиран отпред под седалките на водачите и пътниците! Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Ако имате въздух в охладителната система с бензинови или дизелови модели с водно охлаждане, това може да доведе до тяхното прегряване. За да обезвъздушите системата, предната част на автомобила трябва да е с 30 до 45 см по-висока от задната част. Изпускателният клапан се намира зад решетката. Моделите Westfalia с повдигащ се покрив използват оригиналната дупка. Която е проектирана за металния люк на наклон и плъзгане и е далеч най-силният модел на кемпер с повдигащ се покрив.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 6

Бензиновите двигатели с водно охлаждане от 1900 кубика и 2100 кубика, са много капризни относно антифриза, който използват. Ако използвате вода в охладителната система, тя може да разяде шпилките на главата за много кратък брой месеци. Причинявайки всякакви проблеми, включително загуба на мощност, изтичане на вода в отворите и други. Затова винаги използвайте правилната течност като J10916, която е произведена от FEBI в Германия според оригиналната спецификация на VW. Porsche създаде версия на VW Transporter, но го нарече B32, той е построен като ограничено издание. Микробусът е оборудван с 3,2 литров двигател Carrera. Първоначално е разработен като поддържащо превозно средство за Porsche 959, който участва в състезанието Париж-Дакар. Септември 1981 година. Представяне на Caravelle, предлагащ по-луксозен интериор. 1985 година на цялостно обновяване на модела.

Авточасти за wv транспортер Т 4 Т 5 и Т 6

Промените включваха нови изпускателни системи, предно окачване, плъзгащи се врати, системи за впръскване на горивото. Септември 1990 година. Последният T25 напуска фабриката в Хановер, но производството продължава в Южна Африка до края на 2002 година. Последният микробус Volkswagen Syncro Т2 и Т3 е построен през 1992 година. Номерът на шасито, известен още като VIN, може да бъде намерен с щамповане в колоната на дясната врата. История на Volkswagen T4, въведение. Когато производството на Volkswagen T4 започна през август 1990 година, известен още като Еврован в САЩ. Беше голям скок на вярата, че феновете на задните моторни превозни средства ще го приемат. След бавен старт Т 4 се превърна в много популярен модел с феновете на VW. Търговците които ги използват като микробус, собственици на домове и хора, които търсят наистина многофункционално превозно средство за отдих.

Производство на wv транспортер Т 4

T 4 беше напълно нов модел, използващ модерни идеи, много от взетите от гамата Golf и Passat. Като мотор с предно предаване, задвижване на предните колела и конструкцията прекъсна почти всички свои връзки с 50 години наследство. Варианти на модела Т 4. Построен в специализираната фабрика Transporter в Хановер, Германия, той се предлагаше в SWB, база с къси колела или LWB, дълга колесна база. Производството е приложено на товарен бус, който е без странични прозорци. Eurovan, два странични прозорци, плъзгаща се врата и противоположна. Kombi, прозорци, но без задни седалки. Caravelle, опции 5, 7, 8, 9 места. Пикап с единична кабина. Пикап с двойна кабина. Syncro, 4×4 са налични всички модели. Кемпер и търговски преобразувания. Отново, както и предшествениците си, той стана твърд фаворит при компаниите за преобразуване на превозни средства.

Преобразуване на wv транспортер Т 4

Той е произведен като хладилни превозни средства, полицейски и линейки. Таксита, превозни средства за увреждания с рампи за инвалидни колички и други. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Той дори се превърна в малко уникалния Razor Back, който беше построен като превозно средство за доставка на бира. С по-нисък под за зареждане, разтоварване на бъчви с бира. Все по-често микробусите VW T4 се превръщат в кемпери и дневни микробуси. Налице е все по-голям брой специализирани гаражи при преобразувания на кемпери в T 4. История на производството и технически промени. 1990 до 1995 година има много малко промени в модела. Гамата се предлагаше с избор на бензинови и дизелови двигатели. 1996 година, основно обновяване на модел. Промените включват задни дискови спирачки, задна броня и 2,5-литров TDi двигател.

Производство на wv транспортер Т 5

Caravelle VR6 беше представен, което изисква по-дълъг нос, за да се побере новия двигател. След това по-дългият нос е използван на Caravelles, а късият нос T4 е използван за по-малките модели. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. През лятото 2003 година приключи производството на Т 4 в Хановер, за да се направи път за по-новия му брат Т 5. T4 номера на двигателя. Номерът на двигателя е щампован от предната страна на блока на двигателя. На двигателя на Petrol номерът е разположен под две от запалителните свещи. Номерът на двигателя също е показан на капака на зъбния ремък и на идентификационната табела на колоната на вратата. На дизеловия двигател номерът е разположен между гориво нагнетателната помпа и вакумната помпа. И също е показано на капака на зъбния ремък и на идентификационната табела на колоната на вратата.

Къде се произвежда wv транспортер Т 4 и Т 5

T4 номера на шасито. Номерът на шасито, или VIN, може да бъде намерен в горната част на таблото за управление. Този примерен номер на шасито, WV2ZZZ70Z2H131652, принадлежи на Caravelle / Multivan тип 4 VW. Построен през 2002 година в Хановер. Той беше номер 131652 извън производствената линия. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Анализът на номера на шасито ще разкрие важна информация за микробуса. История на Volkswagen T 5. През април 2003 година Volkswagen T 5 замества T 4 и е петото поколение VW Transporter. Предлагано като средно голямо търговско превозно средство и превоз на хора с опции за бензинови и дизелови двигатели. Както и избор на задвижване на предните колела или 4 колела като 4 motion. Стилове на тялото и варианти на модели. Построен в специализираната фабрика Transporter в Хановер Германия, той се предлагаше в SWB или LWB.

Производство на wv транспортер Т 6

Нов ход на Volkswagen Hannover стартира производството за първи път на кемпер, произведен от VW, който беше наречен Калифорния. Спортен интериор с 4 легла и повдигащ се покрив. Той се конкурира директно срещу независимите конвертори на Transporter в кемпери като Reimo в Германия и Bilbos във Великобритания. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. През юни 2009 година VW обяви, че едно милионният Т 5 се откачи от производствената линия в Хановер. По-късно същата година през септември 2009 година T 5 е ревизиран с фейслифт и нови опции за двигател и трансмисия. Включително 7-степенна DSG скоростна кутия с двоен съединител. История на Volkswagen T 6. През април 2015 година Volkswagen T 6 замести T 5 и беше шестото поколение на VW Transporter. Предлагано като средно голямо търговско превозно средство и превоз на хора с редица опции за дизелови TDI двигатели.

автосервиз София | пътна помощ | диагностика на автомобили