Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6

авточасти за wv транспортер т 4 т 5 и т 6

Авточасти за wv транспортер

Купуването на авточасти е отговорно събитие, безопасността е не само на бюджета, но и на живота и здравето на тези. Които ще се движат с ремонтирания автомобил зависи от резултатите. Ето защо, на първо място трябва да научите как да ги изберете. Авточасти за wv транспортер Т 4 Т 5 и Т 6. Реплика или оригинал. Неоригинални части, те са реплика. Много, особено начинаещите автомобилисти, се изкушават да спестят пари. Следователно те, все още не научени и с горчив опит се опитват да намерят по-евтини части и в крайна сметка се спират на репликата. Но няколко спестени хиляди лева не си заслужават проблемите, присъщи на неоригиналните резервни части: несъответствие на номиналните характеристики с реалните. Нестабилност, липса на гаранция че резервната част няма да се повреди в най-неподходящия момент. Лицензираните продукти струват около 30 % повече от репликата. Но след това автомобилът работи точно по предназначение на производителя. И най-важното е, че оригиналните резервни части са тествани многократно.

Съхранение на оригиналните резервни части

Резервните части и допълнителните елементи за изпълнение на поръчките обикновено се съхраняват в специален склад за части в повечето магазини и заводи. Автоматизирана система за съхранение на резервни части и склада за резервни части е по-ефективно решение. Тези автоматизирани складове се контролират от специални софтуерни приложения, които поддържат автоматизирани операции за поставяне и избор. Автоматизираното съхранение на резервни части спестява много време и намалява значително натоварването. Съхранението на резервни части в автоматизирано решение осигурява постоянна прозрачност на инвентара. Автоматизираното решение за съхранение на резервни части гарантира, че всички части имат дългосрочна гаранция. Така че изискванията на клиентите ще бъдат удовлетворени, благодарение на модерната система за съхранение от палетни стелажи.

Авточасти за wv транспортер

Използвани или нови. Вторият начин да спестите е да купите употребявани авточасти. Не се дава гаранция за употребявани резервни части. И най-важното – дори на специалист може да е трудно да определи точната степен на износване. Нови части. Те имат голям брой предимства пред използваните. Най-важните от тях са, както следва: гаранция от производителя за период от 1-2 години. Пълна готовност за монтаж и експлоатация. Преди да закупите авточасти, е необходимо да се реши друг важен въпрос – от кой продавач да купите. Неправилният избор може да доведе до: трудности при връщането на брака, дълго чакане за ремонт под гаранция и така нататък. За да избегнете проблеми при и след закупуване на авточасти, когато избирате магазин. Трябва да обърнете внимание на: колко време продавача работи на пазара, брой отзиви за него, гаранционни условия. Имайки предвид горните препоръки, в крайна сметка можете да закупите резервни части, които ще издържат дълго време.

Авточасти за wv транспортер

Продажба на над 1500 резервни части и аксесоари за Volkswagen T5 и T6, налични в София. Производство от 1990 година до 2009 година. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. VW T5 и T6 е петото поколение на VW Transporter и замени с VW T4 и въпреки широко сходния външен вид. Има малка обща част на двата автомобила. VW Transporter T5 и T6 е изграден на изключително многофункционална платформа и предлага над 100 възможни конфигурации на каросерията. Покриващи високи, ниски и средни линии на покрива. Както и версии с кратко междуосие и дълго междуосие. Тази гъвкавост се разширява до типа на каросерията с опции, включващи фургон, комби, двойна кабина. Пикап, кабина на екипажа и микробус. Накрая имате избор на нива на всички видове транспортер T2, T4, T5, T6. Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Компанията доставят механични части за всички тези модели.

Авточасти за wv транспортер Т 4

Стъкла, прозорци и уплътнения за микробуса и авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6 са налични. Обявите се простират до стъкла на странични прозорци T5 и T6, плъзгащи се прозорци. Прозорци за къса и дълга база, гумени уплътнения и поставяне на тапицерия. Погледнете надолу, за да видите пълния набор или потърсете конкретни части за стъкла и прозорци за VW Т4 VW T5 и T6. Потърсете с увереност, като използвате селекцията от висококачествени огледала Volkswagen Каравел. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т4, T5 и T6, които са налични при нас. Свързани авто части, изброени за моделите Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Варират от огледала и капаци за огледалото на вратите до завършване на електрически огледала с отопление на вратите. Превъртете надолу за да намерите конкретните огледала VW Т4, VW T5 и T6 с помощта на полето за търсене в тази страница.

Авточасти за wv транспортер Т 5

Предлагат се части за странични врати на Volkswagen Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Потърсете конкретните уплътнения, дръжки, панти и ролки за VW Т4, T5 и T6 на тази страница. Предлагаме дръжки и брави за Volkswagen Т4, T5 и T6 Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер на страхотни цени. Сменете счупените елементи и подновете повредената тапицерия, за да върнете блясъка във вашия микробус. С гамата от външни облицовки и решетки, които са налични за Volkswagen Т4, T5 и T6. Ванове и микробуси. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Акцентите от гамата за Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер включват. Фолио за оцветяване на прозорци, термоекрани, стъкла на странични прозорци. Преобразуване на страничните прозорци, решетки, комплекти от термо мат и лампи на покрива. Потърсете конкретни авточасти за VW Т2, Т3, Т4, Т5, и Т6, в сайта като използвате търсачката.

Авточасти за wv транспортер Т 6

Богат избор на висококачествени повдигащи се части на покрива за Volkswagen Каравел, Мултиван, Калифорния и Транспортер. Предлагаме подходящите авточасти за Volkswagen, Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Които включват обшивки на покрива, гумени уплътнения. Прозорци, врати, носачи, двигатели, скоростни кутии и други авточасти. Потърсете конкретните авточасти от които имате нужда и се обадете на нашите денонощни телефони. Осигурете всяко Ваше пътуване с пълната гама от предпазни колани и монтажни елементи, налични за моделите Volkswagen. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Ние предлагаме богат избор на колани, седалки, интериор на автомобила които са подходящи за всеки Volkswagen. Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6 с акценти от гамата. Включващи комплекти колан, ремъци, автоматични предпазни колани.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т4

Прибиращи се предпазни колани, стойки за закрепване, предпазни колани и комплекти за преместване на ръчна спирачка. За първи път Volkswagen е построен през август 1979 година, известен също в САЩ като Vanagon. А в Германия и по-голямата част от Европа като Т2 и T3. Както ще прочетете по-долу, до края на производството, скромният модел от 1979, 1600 куб. Тона CT е заменен с 2100 кубиков бензинов двигател, а практичната, но не страхотна. Конфигурация с задвижване на двете колела е налична като модел на задвижване на четирите колела, известен още като Syncro. Syncro имаше много уважаван набор от скоростни кутии и ходова част, произведени в Австрия от Puch. Syncro се предлагаше в 14 и 16 инчови колела с гуми. Както при версията с 2 колела, тя може да бъде поръчана като микробус, каравел, микробус Carat delux. Пикап с единична кабина, пикап двойна кабина.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 5

Дори в средни и високи версии, както и одобрен от VW къмпинг версия, направена от Westfalia в Германия. При модел с задвижване на две колела, както при бензиновите, така и при дизелова версия. Резервоарът за гориво е монтиран отпред под седалките на водачите и пътниците! Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Ако имате въздух в охладителната система с бензинови или дизелови модели с водно охлаждане, това може да доведе до тяхното прегряване. За да обезвъздушите системата, предната част на автомобила трябва да е с 30 до 45 см по-висока от задната част. Изпускателният клапан се намира зад решетката. Моделите Westfalia с повдигащ се покрив използват оригиналната дупка. Която е проектирана за металния люк на наклон и плъзгане и е далеч най-силният модел на кемпер с повдигащ се покрив.

История на Volkswagen Мултиван, Калифорния и Транспортер Т 6

Бензиновите двигатели с водно охлаждане от 1900 кубика и 2100 кубика, са много капризни относно антифриза, който използват. Ако използвате вода в охладителната система, тя може да разяде шпилките на главата за много кратък брой месеци. Причинявайки всякакви проблеми, включително загуба на мощност, изтичане на вода в отворите и други. Затова винаги използвайте правилната течност като J10916, която е произведена от FEBI в Германия според оригиналната спецификация на VW. Porsche създаде версия на VW Transporter, но го нарече B32, той е построен като ограничено издание. Микробусът е оборудван с 3,2 литров двигател Carrera. Първоначално е разработен като поддържащо превозно средство за Porsche 959, който участва в състезанието Париж-Дакар. Септември 1981 година. Представяне на Caravelle, предлагащ по-луксозен интериор. 1985 година на цялостно обновяване на модела.

Авточасти за wv транспортер Т 4 Т 5 и Т 6

Промените включваха нови изпускателни системи, предно окачване, плъзгащи се врати, системи за впръскване на горивото. Септември 1990 година. Последният T25 напуска фабриката в Хановер, но производството продължава в Южна Африка до края на 2002 година. Последният микробус Volkswagen Syncro Т2 и Т3 е построен през 1992 година. Номерът на шасито, известен още като VIN, може да бъде намерен с щамповане в колоната на дясната врата. История на Volkswagen T4, въведение. Когато производството на Volkswagen T4 започна през август 1990 година, известен още като Еврован в САЩ. Беше голям скок на вярата, че феновете на задните моторни превозни средства ще го приемат. След бавен старт Т 4 се превърна в много популярен модел с феновете на VW. Търговците които ги използват като микробус, собственици на домове и хора, които търсят наистина многофункционално превозно средство за отдих.

Производство на wv транспортер Т 4

T 4 беше напълно нов модел, използващ модерни идеи, много от взетите от гамата Golf и Passat. Като мотор с предно предаване, задвижване на предните колела и конструкцията прекъсна почти всички свои връзки с 50 години наследство. Варианти на модела Т 4. Построен в специализираната фабрика Transporter в Хановер, Германия, той се предлагаше в SWB, база с къси колела или LWB, дълга колесна база. Производството е приложено на товарен бус, който е без странични прозорци. Eurovan, два странични прозорци, плъзгаща се врата и противоположна. Kombi, прозорци, но без задни седалки. Caravelle, опции 5, 7, 8, 9 места. Пикап с единична кабина. Пикап с двойна кабина. Syncro, 4×4 са налични всички модели. Кемпер и търговски преобразувания. Отново, както и предшествениците си, той стана твърд фаворит при компаниите за преобразуване на превозни средства.

Преобразуване на wv транспортер Т 4

Той е произведен като хладилни превозни средства, полицейски и линейки. Таксита, превозни средства за увреждания с рампи за инвалидни колички и други. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Той дори се превърна в малко уникалния Razor Back, който беше построен като превозно средство за доставка на бира. С по-нисък под за зареждане, разтоварване на бъчви с бира. Все по-често микробусите VW T4 се превръщат в кемпери и дневни микробуси. Налице е все по-голям брой специализирани гаражи при преобразувания на кемпери в T 4. История на производството и технически промени. 1990 до 1995 година има много малко промени в модела. Гамата се предлагаше с избор на бензинови и дизелови двигатели. 1996 година, основно обновяване на модел. Промените включват задни дискови спирачки, задна броня и 2,5-литров TDi двигател.

Производство на wv транспортер Т 5

Caravelle VR6 беше представен, което изисква по-дълъг нос, за да се побере новия двигател. След това по-дългият нос е използван на Caravelles, а късият нос T4 е използван за по-малките модели. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. През лятото 2003 година приключи производството на Т 4 в Хановер, за да се направи път за по-новия му брат Т 5. T4 номера на двигателя. Номерът на двигателя е щампован от предната страна на блока на двигателя. На двигателя на Petrol номерът е разположен под две от запалителните свещи. Номерът на двигателя също е показан на капака на зъбния ремък и на идентификационната табела на колоната на вратата. На дизеловия двигател номерът е разположен между гориво нагнетателната помпа и вакумната помпа. И също е показано на капака на зъбния ремък и на идентификационната табела на колоната на вратата.

Къде се произвежда wv транспортер Т 4 и Т 5

T4 номера на шасито. Номерът на шасито, или VIN, може да бъде намерен в горната част на таблото за управление. Този примерен номер на шасито, WV2ZZZ70Z2H131652, принадлежи на Caravelle / Multivan тип 4 VW. Построен през 2002 година в Хановер. Той беше номер 131652 извън производствената линия. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. Анализът на номера на шасито ще разкрие важна информация за микробуса. История на Volkswagen T 5. През април 2003 година Volkswagen T 5 замества T 4 и е петото поколение VW Transporter. Предлагано като средно голямо търговско превозно средство и превоз на хора с опции за бензинови и дизелови двигатели. Както и избор на задвижване на предните колела или 4 колела като 4 motion. Стилове на тялото и варианти на модели. Построен в специализираната фабрика Transporter в Хановер Германия, той се предлагаше в SWB или LWB.

Производство на wv транспортер Т 6

Нов ход на Volkswagen Hannover стартира производството за първи път на кемпер, произведен от VW, който беше наречен Калифорния. Спортен интериор с 4 легла и повдигащ се покрив. Той се конкурира директно срещу независимите конвертори на Transporter в кемпери като Reimo в Германия и Bilbos във Великобритания. Авточасти за wv транспортер Т 2 Т 3 Т 4 Т 5 и Т 6. През юни 2009 година VW обяви, че едно милионният Т 5 се откачи от производствената линия в Хановер. По-късно същата година през септември 2009 година T 5 е ревизиран с фейслифт и нови опции за двигател и трансмисия. Включително 7-степенна DSG скоростна кутия с двоен съединител. История на Volkswagen T 6. През април 2015 година Volkswagen T 6 замести T 5 и беше шестото поколение на VW Transporter. Предлагано като средно голямо търговско превозно средство и превоз на хора с редица опции за дизелови TDI двигатели.

| Newsphere by AF themes.