Висящи лагери

висящи лагери

Висящи лагери за кардан

Ние разполагаме с широка гама от висящи лагери от марки като SKF, Schatz, Hoffman, Nachi и Zen, а също и надеждната и евтина марка на EU Budget. Продаваме селскостопански лагери, лагери с дълбок канал и двуредови лагери. Ние също така предлагаме слот за пълнене, ъглови лагери и сачмени радиално – аксиални лагери. След като откриете необходимите лагери в нашия изчерпателен онлайн каталог, можете да ги платите чрез нашата сигурна онлайн каса. Като използвате различни методи на плащане. PayPal, дебитна или кредитна карта или банков превод. Ако имате затруднения с намирането на точния продукт, от който се нуждаете, моля, свържете се с нас по телефон или имейл. Нашите знаещи служители ще се радват да ви помогнат. Висящия лагер абсорбира вибрациите от карданния вал, поддържайки го в правилното си положение, като балансира различните ъгли между двигателя. Който е фиксиран и задния мост. Каучукът е особено уязвим към разграждане.

Смяна на висящи лагери

Предизвикателните условия на работа могат да го направят чуплив и да доведат до повреда, което компрометира позиционирането на карданния вал. Признаци за разграждане на каучук са увеличаващите се вибрации и шум. Затова незабавно се консултирайте с вашия автомонтьор. Досега водачите на Porsche Cayenne или VW Touareg нямаха друг избор, освен да заменят изцяло карданния вал. Новите комплекти централни лагери правят този скъп ремонт отминало време. Тъй като тези лагери вече могат да бъдат заменени поотделно. Инженерите също препоръчват да се сменя основата на висящия лагер едновременно с централния лагер. Подмяната на основата на висящия лагер е много лесен процес. Това е единственият начин да се осигури надеждно и без вибрации предаване на енергия. Тъй като карданният вал трябва да бъде сменен. Ако централният лагер се нуждае от смяна, трябва едновременно да се смени както лагера, така и основата на висящия лагер. По този начин ще се избегнат допълнителните ремонти.

Какво предлага нашия автосервиз

Новият комплект за висящи лагери за Porsche Cayenne и VW Touareg се предлага вече на пазара. Комплекта вече се предлага с подробни инструкции за монтаж, тъй като има редица важни точки. Които трябва да спазвате, за да осигури качествен ремонт. Висящи лагери за кардани на моторни превозни средства. Автосервиз за висящи лагери и кардани за всички модели автомобили, джипове, микробуси и камиони. Доставка, продажба и смяна на висящи лагери. Предлагаме продажба и смяна на всички видове висящи лагери. За лекотоварни автомобили, джипове, микробуси и товарни камиони. Автосервизът ни е оборудван с последен модел техника, която е произведена в Германия. Разполагаме с отлично обучени специалисти, които са завършили специален курс за смяна на висящи лагери в Германия. Складът ни е зареден с висящи лагери от най-реномираните европейски фирми за производство на висящи лагери. Смяната на висящият лагер се извършва в рамките на един ден с включен баланс на карданният вал.

Гаранция на висящи лагери

Гаранционният срок на висящият лагер е в срок от шест месеца. Ако се появят вибрации в ходовата част на автомобила Ви, не се колебайте да потърсите услугите на нашият специализиран автосервиз. Ние целим да направим закупуването на лагери, зъбни колани и инженерни части по-лесно и по-ефективно за нашите клиенти. Ние сме един от най-големите онлайн търговци на дребно в България и нашите просторни модерни складове съдържат широка и разнообразна гама от наличности. Предлагаме части от най-висококачествени международни имена, а също и от най-надеждните бюджетни марки. Следователно ще имаме продукт, който да отговаря на джоба ви и на вашите нужди. Тъй като ние сме онлайн търговци на дребно, няма нужда да прекарвате часове, обикаляйки пътеките по магазините в търсене на различни части. Просто поръчайте вашите лагери от нас и ние ще ви ги доставим безплатно за пощенски разходи в България.

| Newsphere by AF themes.