за нас

За нас

Повече от 30 години в специализираните автомобилни услуги, ние предоставяме на нашите клиенти висококачествени автомобилни услуги и поддръжка на достъпни цени. За нас. Ние сме специалисти по реставрация на двигатели с вътрешно горене, ходовата част на автомобила и автоелектрически ремонти и поддръжка. Базирани като едни от най-добрите специалисти в град София, ние обслужваме моторни превозни средства от цялата страна. Свържете се с нашите специалисти за безплатни оферти за вашият автомобил. Всички специалисти които работят в нашия автосервиз, работят в съответствие със строг Кодекс на практика, ангажимент да осигури най-високо ниво на техническо обслужване и обслужване на клиенти. Тъй като екологичните изисквания за всички превозни средства са по-важни от всякога, нашата надеждна гама от сервизно оборудване за двигатели е от съществено значение за всички наши клиенти. Когато посещавате нашия автосервиз, можете да разчитате на нашия опит и добе свършената работа.

За нас и за нашата работа

Независимо от това колко добре познавате автомобила си, винаги можете да се чувствате уверени в съветите, които ще ви дават нашите специалисти и стандарта на работата който ще получите. Ние винаги се отнасяме към клиентите с коректност и уважение, ясно и неусложнено фактуриране. Работата винаги ще се извършва своевременно и експресно. Ние няма да ви продаваме ненужни части, услуги или гаранции. Жалбите Ви ще бъдат разглеждани справедливо и бързо. Винаги работиме само с висококачествени части. Всички ремонти ще се извършват в съответствие с препоръките на производителите. Нашите промоции и реклама ще бъдат честни и истинни. Нарастващият брой и сложност на системите и частите на превозните средства означава. Че всички автосервизи и работилниците в стваната изискват достъп до широк спектър от знания. Нашият софтуер и ECU инструменти идентифицират практически всеки модел превозно средство и ви предоставят изчерпателни данни за автомобила.

Автомобилни услуги

Нашите съвременни софтуерни решения ви поддържат конкурентоспособни, като свързват софтуерни системи, оборудване и данни за превозното средство. Като по този начин позволяват успешно да обменяте информация за услуги или ремонт. Ние предлагаме множество автомобилни услуги, включително: Автомобилни услуги, ремонт на ходовата част на автомобила. Обслужване на автомобила ТО, сервиз за климатика. Смяна на масло и филтър на моторни превозни средства, ремонт на спирачната уредба. Диагностична проверка на автомобила, проверка на акумулатора на автомобила и други. Нашето изключително качество може да се определи като сумата от първокласни продукти, професионално обслужване и удовлетворяване на очакванията на клиентите. Определените стандарти и установените процеси помагат да се гарантира, че винаги можем да предложим най-доброто решение. Редовните проверки на качеството гарантират спазването на нашите стандарти. Те формират основата за усилията ни да продължим да се усъвършенстваме – със специален акцент върху обучението и квалификациите.