Инструменти

инструменти

Инструменти

Като водещ доставчик на инструменти както за потребителите, така и за автосервизите. Нашата фирма предлага богат избор от автомобилни инструменти, подемници за двигатели, инструмент за ремонт на спирачки. Оборудване за гуми, колички, крикове и още много други видове инструменти. Качеството на инструментите които използвате, за да поддържате автомобила си на пътя. Е също толкова важно, колкото и тези които използвате по време на работа. Помислете първо за механични инструменти и набор от инструменти. Комплекти отвертки, тресчотки, гаечни ключове и комплекти ключове, гайки и други аксесоари, заедно с преносими колички за инструменти. Блустери за подаване на ток, зарядни устройства за автомобили и инвертори. Нашата компания разполага с всички автомобилни инструменти, от които ентусиастите и професионалните механици се нуждаят, за да свършат работата.

Търсене на инструменти

Независимо дали попълвате първата си кутия с инструменти или просто закръглявате колекцията си. Инструментите на фирмата TOPTUL са създадени да издържат най-дълго време. Всички гедории на TOPTUL предлагат пълна гаранция! Добрите авточасти са нищо без подходящия инструмент за автомобила, който да ги инсталира, премахва или поправя. Основателят на фирмата TOPTUL знаеше това, когато създаде компанията през 1978 година и отпечата първия каталог на компанията TOPTUL. Това се засилва всеки път, когато посещаваме търговско изложение. Открихме хиляди авто инструменти през годините, които правят нещата, от които професионалните механици, реставраторите на автомобили и ентусиастите от направи си сам са необходими. И когато не успяхме да ги намерим другаде, просто направихме свои собствени! Нашата секция за инструменти за автосервизи и магазини разполага с всички подходящи консумативи за всеки. Чиято идея за добър ден работи върху моторното им превозно средство.

Пазарувайте инструменти за всяка нужда

От дръжката на вратата до поставянето на бронята, нашият магазин е мястото, където можете да си закупите професионални авто инструменти. Ние предлагаме огромен избор от електрически електро инструмент и пневматичен инструмент за мощно рязане, пробиване или шлайфане. И когато трябва да стигнете до тесни пространства, имаме много класически ръчни инструменти като клещи, чукове, отвертки и ключове. Посетете нашите секции в сайта на инструменти за двигатели. Спирачки или окачване за специалните елементи, които са необходими за поддръжка или за ремонт в тези зони. Други категории включват, ръчни инструменти за климатични системи. Измервателни инструменти за прецизни отчитания и комплекти кранове и матрици за ремонт на стари неравномерни резбови болтове. Както превозните средства се развиват през годините, така се създават и нови инструменти, които са необходими за работа върху тях.

Най-новите автоматични инструменти

Нашата компания разполага с най-новото оборудване за фиксиране на модерни автомобили. Ние значително разширихме нашия списък с електрически инструмент за автомобили. Тъй като електрониката играе все по-голяма роля в работата на автомобила. Разполагаме и с разнообразни цифрови инструменти като динамо метрични ключове, диагностични четци и тестери за компресия, за да извлечем максимума от всяки един автомобил. Независимо дали реставрирате Harley от 60-те години, правите състезателна кола или просто трябва да смените маслото на вашето моторно превозно средство. Заповядайте в нашия специализиран магазин за инструменти за всички ваши автомобилни нужди. Комплектите които продаваме, идват от десетки водещи международни марки като AC Delco, Fairmount, Dewalt, Ingersoll Rand и Merrick. А нашите автомобилни гедории на фирмата TOPTUL, разработени в магазина, предлагат достъпна алтернатива. Започнете търсенето си днес за отделни инструменти или пълни комплекти за автомобили.

Информация за инструменти

Нашите експерти са на разположение по телефона или имейл седем дни в седмицата, за да отговорят на вашите въпроси. И ако живеете близо до някой от нашите магазини, можете да се отбиете и да изпробвате много инструменти, преди да ги закупите! Премахването на собствения ви автомобил може да бъде задоволително и да спести разходи. Но за да започнете, ще ви трябват тези основни инструменти. Независимо дали реставрирате стар Jeep или имате чисто нов Мерцедес. Можете да се откажете от автосервиза или авто магазина за някои задачи и да започнете да правите собствена поддръжка на автомобила. Ще откриете, че работата върху вашия собствен автомобил спестява време и пари. И ако нещо се счупи, ще имате самочувствието и ноу-хау, за да го поправите. Въпреки това, не можете просто да плъзнете основната си кутия с гедории в гаража. Наборът от инструменти на авто механик се различава от дървообработващия и общия инструмент за „направи си сам“, който вече сте натрупали.

Инструменти от които се нуждаете

Комплект гедории. Комплектът гедории е може би инструментът от който най-много ще се нуждаете, за да работите върху вашият автомобил. Подходящият набор от гедории за механика включват стандартни и метрични размери и 3/8-инчови, 1/4-инчови и дори 1/2-инчови гедории. Удължителите и тънко стенните камъни също са полезни за определени ситуации. Този комплект гедории е пълнофункционален и страхотен комплект за начинаещи авто специалисти. Клещи и зегер клещи. Има много електрически проекти, които можете да предприемете с превозно средство. Като например инсталиране на стерео устройство, високоговорители или свързване на нови фарове. За да постигнете това, ще ви трябват клещи с различни размери, както и зегер клещи и клещи за рязане. Craftsman и TOPTUL предлагат пълен набор от ръчни инструменти, за да свършите работата. Поставянето на гайките на правилния въртящ момент често се пренебрегва от начинаещите механици.

Динамо метричен ключ

Прекомерното затягане на гайка може да доведе до срязване на болта, а също така затруднява отстраняването при нужда. Използвайте динамо метричен ключ, за да сте сигурни, че затягате правилните спецификации. За да регулирате въртящия момент, просто завъртете долната ръкохватка и подравнете горната му част към определения въртящ момент, който е отпечатан върху инструмента. Затягайте, докато чуете двукратно щракване и след това сте готови. Никога не използвайте динамо метричен ключ за развиване на гайките. Вместо това използвайте гаечен ключ или тресчотка, в противен случай рискувате да прецакате настройките на динамо метричния ключ. Комплекта ключове е безценно допълнение към всяка механична кутия с инструменти. Харесва ни този комплект с гаечни ключове от Craftsman, който се отличава с отворена страна и завъртащ се край на кутията, така че няма нужда да махате ключа на всяко завиване.

Комплект инструменти с отверки и чукове

Комплекта отвертки е също толкова полезен в къщата, колкото и в гаража ви, но може да се наложи да разширите това, което вече имате. Вземете пълен комплект, който включва отверка с по-голяма плоска глава, която може да развие всякакъв вид видии, както и от многото малки отвертки, които са достатъчно деликатни за електронна работа. Чук за избиване на предмети. Чукът с голям удар е многократно единствено решение, когато става въпрос за премахване на заседнали болтове. Няколко удари с този чук – и може би малко топлина – ще разхлабят почти всичко. Този чук е изработен от специална стомана с формовано покритие, да се предотврати повреждането на метални повърхности. Работна светлина и направляваща светлина. Работата през нощта е често срещана през зимата и Вие се нуждаете от добра работна лампа, за да предотвратите загубата на части и да завършите вашия проект. Тази LED светлина произведена от фирмата TOPTUL, със специална батерия M18, може да се завърта на 240 градуса.

Инструменти мултицет

Латексните ръкавици са за предпочитане пред обикновените работни ръкавици. Тъй като те се използват еднократно и вие работите с чисти ръкавици всеки път, когато стартирате проект. Работните ръкавици за многократна употреба бързо се омазняват и мърсят и няма лесен начин да ги почистите. Така наречените свински опашки са чудесен начин за свързване на кабели и проводници заедно и далеч от горещи и движещи се части. Те също така поддържат всичко хубаво и подредено, което улеснява работата на превозно средство. Купете пакет свински опашки с различни размери. Необходим е мултицет, за да проверите дали преминава ток през кабела, както и колко ток преминава през нея. Той премахва играта на отгатване и е жизненоважен за проследяването на онези връзки, които изглежда проникват в електронните системи на много автомобили. Този цифров мултиметър е лесен за използване и има хубав голям дисплей.

Ключ за удар гаечен ключ кобалт

Ударният гаечен ключ може бързо да премахне гайките от ухото, тъй като може да завие гайките за миг. Kobalt има нова линия ключове за безчеткови удари, налични както в 1/2-инчови, така и в 3/8-инчови размери. Те са на конкурентни цени и ще ви спестят много време. Смазочни и почистващи препарати смазочни материали и почистващи препарати. Механичните движещи се части трябва да се почистват и смазват редовно. Така че ще трябва да се снабдите с няколко течни спрея, за да помогнете на този процес. А проникващия спрей, може да отлепи упорити болтове и да послужи за предотвратяване на натрупване на ръжда. Спирачният почистващ препарат изсъхва бързо и може да се използва за почистване на всякакви метални части. Включително спирачки, силиконовата смазка елиминира скърцането и триенето и няма да привлече мръсотия. Елементите се напръскват с обезмаслител и след това се измиват, за да се отстранят продуктите на маслена основа от плъзгащи се плочи, оси и кормилни компоненти.

Видове инструменти

Нашата специализирана фирма за инструменти извършва доставка и продажба на следните видове инструменти. Инструмент за автосервизно обслужване, електроинструменти, ръчни инструменти, комплекти ръчни инструменти. Инструменти за смазване, комплект инструменти за колички, тръборези. Преходници, колички с инструменти, комплекти вложки от 8 до 32, тресчотки. Шублери, професионални пистолети за боядисване, абразивни продукти, свредла. Пистолети за пяна и силикон, професионални битове, накрайници и отвертки. Вложки за ремонт на повредени резби, професионални инструменти за монтаж на стелажни системи. Специализиран инструмен и аксесоари за заваряване и запояване на различни видове детайли и елементи и други.

Ръководство на автомобила

Тиксото има милион приложения, така че е общоизвестно да държите ролката винаги с вас. Изолютбандната лента е полезна при свързване на проводници и прикриване на оголени и открити окабелявания. Най-ценният инструмент при работа на вашия автомобил може да бъде фабрично ръководство на автомобила. Всички точни спецификации за вашата марка и модел моторно превозно средство са включени в това ръководство. И много пъти има уроци за често срещани задачи като смяна на спирачни накладки и настройка на карбуратора. Тези ръководства са далеч по-добри от ръководствата които може да получите от приятели или познати. И които ще намерите в авто магазини, а понякога и в Google и форумите, но те не винаги имат точния отговор. Ако не можете веднага да намерите необходимата информация, проверете ръководството на автомобила от неговия производител. Повече информация за инструменти, може да намерите в сайта на instrumenti.net.