Пътна помощ

пътна помощ

Пътна Помощ за автомобили и камиони

Собствениците на автомобили, може да се чувстват комфортно, не само благодарение на високата надеждност на нашите специализирани автомобили. Но и благодарение на специалната програма за пътна помощ която предоставя фирма „Албена Експрес ЕООД“. С тази уникална програма, ние винаги ще пристигнем до вас, за да ви помогнем да стигнете до вашата дестинация навреме. Ако имате нужда от помощ във случай на пътнотранспортно произшествие, проблеми с горвото. Внезапна повреда на автомобила, или други трудни ситуации, можете да се свържете с нас на денонощния ни телефон. Ние ще организираме нашите служители и ще ви предложим най-оптималното решение за бързото възобновяване на вашето пътуване. Във зависимост от ситуацията която сте попаднали,ние ще Ви предоставим следните видове услуги. Техническа помощ и ремонт на автомобила. Отговорно съхраняване на автомобила през празниците и почивните дни.

Пътна помощ – Доставка на гориво до Вас

Нашата компания е единствената в страната, която предоставя различни видове услуги, свързани с услугата пътна помощ и доставка на гориво до Вас. С повече от 20 сервизни специализирани превозни средства в София и страната, може да ви помогнем да се върнете на пътя. Над 375 000 шофьори са намерили по-добра помощ на пътя, чрез „Албена Експрес ЕООД“ и милиони имат директен достъп до нашите услуги. Чрез интеграции и партньорства с картографиране и свързани платформи за автомобили. Нашата компания предоставя най-бързия, най-безопасния и най-иновативния начин за пътна помощ. Изчерпването на гориво не означава, че нямате късмет. Само със едно кликване на телефона ви и ние ще изпратим бърза, надеждна помощ за доставка на гориво. За да предвижите вашето превозно средство до най-близката бензиностанция. Всичко това за ниска фиксирана цена. Ние предлагаме услуги със ясни, фиксирани цени, безкасово плащане и надеждна пътна помощ за водачите, които имат нужда от доставка на гориво.

Пътна помощ – Мобилен автосервиз

С „Албена Експрес ЕООД“, не е нужно да идвате до автосервиза. Спестете пари и време, когато ни повикате, ние сме лицензирана фирма за мобилни услуги. Нашите мобилни техници ще дойдат при вас. Ние предлагаме различни видове мобилни услуги за ремонт на автомобили, включително и подмяна на акумулатора. Диагностика на автомобила, ремонт на стартери и горивни помпи, настройка на прозорци, предварителен преглед за покупка на автомобила. Независимо дали идвате за рутинна проверка или за ремонт, ние ви обещаваме, че ще бъдете напълно доволни от нашата работа. Ние осигуряваме дванадесет месечни гаранции с всички наши услуги за Вашето спокойствие. Компанията предлага удобна мобилна механика, собственост и експлоатация. Ние се ангажираме да ви осигурим, безпроблемно преживяване както за старите, така и за новите си клиенти. Нашата компания за пътна помощ, предлага само оригинални части от реномираните марки. Ние Ви гарантираме че вашият личен автомобил винаги ще бъде готов за пътуване.

Пътна помощ – Сервиз за гуми

За да смените спуканата гума с резервната, ще ви е необходима най-добрата крайпътна аварийна екипировка. Това са крика който трябва да повдигне автомобила, специален гаечен ключ за отвиване на гайките. Резвната гума и манометър за налягането на гумите, при евентуално напомпване на резервната гума. Намерете безопасно място за паркиране. Не паркирайте на мръсотия или трева, ако е възможно, крикът може да потъне във мръсотията и да стане нестабилен. Опитвате се да избегнете неравностите, за да предотвратите подвижността на автомобила. Обезопасете Вашето превозно средство. Изключете двигателя и включете аварийната или ръчната спирачка, преди да смените гумата. Подложките за колела, могат да бъдат поставени зад противоположната страна на страната. Която е повдигната, за да запазите автомобила си неподвижен. Консултирайте се със ръководството на автомобила, за да намерите местоположението на вашият крик. Ако прецените, че няма да се справите със ситуацията, повикайте фирма за пътна помощ.

Пътна помощ – Инструменти за смяна на гума

Резервната гума или инструментите за гуми, ако никога преди това не сте ги използвали. След като намерите тези важни неща, ви препоръчваме да ги изпробвате и да се запознаете с начина им на използване. Така че се чувствате удобно да изпълните следващите няколко стъпки. В очакване да научите как да използвате инструментите си в тъмна, дъждовна нощ може да бъде разочароващо и дори опасно. Препоръчваме ви да изпълните тези препоръки, когато гумата ви не е спукана, за да можете да усетите как да изпълните задачата. Разхлабете леко гайките преди да повдигнете автомобила на крика. Ако автомобилът ви има капачка на колелото, първо го отстранете с помощта на отвертка или плоския край на дръжката или на гаечния ключ. Използвайте гаечния ключ, за да разхлабите гайките, чрез завъртане на ключа обратно по посока на часовниковата стрелка. Ако гайките са прекалено стегнати, използвайте спирачна течност, за да ги разхлабите. Ако не можете да ги развиете тогава вече потърсете екипите на пътна помощ.

Пътна помощ – Как да смените спуканата гума

Разхлабете гайките само малко. До този момент не сваляйте по никакъв начин гайките. Повдигнете автомобила на крик. Консултирайте се със служител от фирма за пътна помощ. За най-доброто място за осигуряване на вашия крик и следвайте неговите инструкции. Повдигнете автомобила на 5 – 6 сантиметра от земята, колкото е необходимо за да смените спуканата гума. Спуснете автомобила, за да преместите гнездото, ако забележите нестабилност. Свалете гайките и колелото. Използвайте гаечния ключ, за да извадите гайките. Поставете гайките, където няма да ги загубите, като например от вътрешната страна на вратата на колата. Издърпайте колелото и го оставете настрана. Свалете спуканата гума. Извадете спуканата гума с две ръце. Издърпайте гумата към себе си и я поставете под автомобила, само във случай, че крикът ви е нестабилен и пуснете автомобила. Ударете гумата със чук или пък използвайте малко спирачна течност, за да разхлабите гайките. Ако имате затруднения при премахването на джантата поради ръжда.

Пътна помощ – Поставяне на резервната гума.

Поставете резервната гума на мястото на спуканата, затегнете гайките или болтовете на ръка. Завъртете гайките по посока на часовниковата стрелка на ръка, колкото е възможно по-плътно. След това вземете гаечния ключ и завъртете болта достатъчно здраво, за да закрепите гумата, преди да я спуснете на земята. Не я затягайте напълно. Съществуват различни последователности на затягане за 4 и 5-ходови колела. Затягането на гайките в правилната последователност гарантира. Че колелото ви се монтира правилно и че напрежението е равномерно разпределено по колелото. След това внимателно пуснете автомобила на земята. Свалете крика и затегнете гайките, доколкото е възможно, във правилната последователност. Внимание. Много резервни гуми не са обикновени гуми в пълния си размер. По-малките резервни гуми не могат да развиват големи скорости и трябва да се придвижат само на къси разстояния. Консултирайте се с автоспециалист от пътна помощ за инструкции и предупреждения за шофиране със по-малка резервна гума.

Пътна помощ – Стартиране на двигателя

Пътна помощ – Зареждане на акумулатора

Пътна помощ – Автомобилна диагностика

Пътна помощ – Подаване на стартов Ток