Ремонт на кардани

ремонт на кардани

Ремонт на кардани за леки, лекотоварни и товарни автомобили

Ремонт на кардани за всички модели лекотоварни автомобили, джипове, микробуси и камиони. Това е фирмата, която се занимава с ремонт и баланс на кардани за автомобили и камиони. Автосервиза за ремонт на кардани се намира на кръстовището в квартал Суходол. Една от основните дейности на автосервиза е доставка и пълно рециклиране на кардани. Автосервизът разполага с модерно оборудване, което позволява, качествени ремонтни дейности и диагностика на автомобили. Предлагаме висококачествени услуги, за рециклиране и балансиране на карданни валове. Услугите сe извършват от квалифицирани специалисти и високо ниво на обслужване. Гарантираме на нашите клиентите, че услугите които извършваме са професионални и с много високо качество. По този начин вие ще можете да управлявате надеждно и безаварийно моторните превозни средства с гаранцията която ви е дадена. Същевременно може да предпазите пътниците и останалите участници в движението от пътно-транспортните произшествия.

Частичен или цялостен ремонт на кардани

Ние разрешаваме проблемите на вашият автомобил, бързо и адекватно и най-вече в кратки срокове. В автосервиза ще откриете надежден и професионален екип. Който ще обслужи качествено и професионално вашият автомобил и ще ви гарантира пробег от 30 000 километра. Ремонтите които извършваме са свързани с ремонт на кардани. Също така предлагаме ремонт на бусове, микробуси, джипове и товарни автомобили. Ремонт на кардани за мерцедес Спринтер, VW Кrafter, Ивеко Дейли, Форд Транзит, VW Транспортер и Фиат Дукато. Предлагаме карета и висящи лагери за кардани, автомобили, бусове, джипове, камиони и автобуси. Автосервизът ни е специализиран, в областта на ремонт и производство на карданни валове. Услугите които предлагаме са, ремонти на кардани в софия, изработка на карданен вал. Сваляне и качване на кардани, смяна на висящ лагер и баланс на кардани. При нас ще намерите всички видове кардани за всичките автомобили.

Гаранционен и извън гаранционен ремонт на кардани за моторни превозни средства

Разполагаме на склад, с резервни части, които са произведени от най-добрите фирми, от водещите компании. Изработката на нов карданен вал, е една от основните дейности които извършва автосервиза. Фирмата ни предлага, ремонт на кардани, баланс на кардани и производство на нови кардани. Оборудването с което работим е произведено по поръчка в Германия, на известната марка H-IHB300. Тя е от последните модели баланс машина, която работи прецизно и динамично балансира карданни валове. Общата маса на карданния вал може да достига до 400кг и диаметър до 800 мм. Неправилното балансиране на кардана, води до вибриране на цялата ходова част на автомобила. Тя разбива висящите лагери на кардана, скоростната кутия и задния мост. Гаранцията за ремонтиран кардан и висящ лагер е шест месеца. При нужда от сваляне, качване и ремонт на кардана, заповядайте в нашият специализиран автосервиз, който се намира в София.

Ремонт на карданното предаване

Карданното предаване е една от най-критичните части на двигателя и на предавателната система на превозното средство. След продължителна употреба обаче, в него може да възникнат вибрации и необичайни шумове. Което може да намали безопасността по време на шофиране. В тази статия изследваме грешките, свързани с двойната кръстосана универсална връзка, включително свободно движение, износване и деформация на междинния вал. Първо, предлагаме модел на предаване и нов модел на повреда за тази връзка. След това се анализират параметрите на модела на оптималната предавателна характеристика. Накрая, основният принос на тази статия е във обсъждането на предавателната характеристика. Която е свързана със слабостта, износването и точното деформиране на междинния вал. Нашите резултати показват, че когато ъгълът на двете универсални стави е последователен. Фазовият ъгъл е равен на 90 и ъгловата скорост на изходящия вал става постоянна, което показва оптимална ефективност на предаване.

Какви повреди може да се случат в карданното предаване на автомобила

Ако се получи слабост едновременно с една от тези две неизправности. Нестабилността ще бъде насложена и предаването ще бъде още по-лошо. Което показва оптимална ефективност на предаване. Когато универсалната връзка показва слабост, ефективността на ъгловата скорост на изходящия вал и предавката става все по-лоша, когато хлабината се увеличава. Както при износването, така и при усукващата деформация на междинния вал, изходната ъглова скорост също е нестабилна. Изпълнението на ъгловата скорост на изходящия вал и предаването става по-лошо с увеличаването на хлабината. Както при износването, така и при усукващата деформация на междинния вал, изходната ъглова скорост също е нестабилна. Нестабилността ще се наслагва и предаването ще бъде още по-лошо. Тази статия дава справка за анализ на грешките на универсалната става и нейната диагноза; например, дава предложения за това, кога универсалната връзка трябва да бъде инспектирана за ремонт или да бъде заменена. Нестабилността ще нараства все повече и повече, а предаването ще стане още по-лошо.