Ремонт на кардани

ремонт на кардани

Ремонт на кардани

Ремонт на кардани за всички модели лекотоварни автомобили, джипове, микробуси и камиони. Това е фирмата, която се занимава с ремонт и баланс на кардани за автомобили и камиони. Автосервиза за ремонт на кардани се намира на кръстовището в квартал Суходол. Една от основните дейности на автосервиза е доставка и пълно рециклиране на кардани. Автосервизът разполага с модерно оборудване, което позволява, качествени ремонтни дейности и диагностика на вашите автомобили. Предлагаме висококачествени услуги, за рециклиране и балансиране на карданни валове. Услугите сe извършват от квалифицирани специалисти и високо ниво на обслужване. Гарантираме на нашите клиентите, че услугите които извършваме са професионални и с много високо качество. По този начин вие ще можете да управлявате надеждно и безаварийно моторните превозни средства с гаранцията която ви е дадена. Същевременно може да предпазите пътниците и останалите участници в движението от пътно-транспортните произшествия.

Ремонт на кардани

Ремонт на кардани. Разрешаваме проблемите на вашият автомобил, бързо и адекватно и най-вече в кратки срокове. В автосервиза ще откриете надежден и професионален екип, който ще обслужи качествено и професионално вашият автомобил и ще ви гарантира пробег от 20 000 километра. Ремонтите които извършваме са свързани с ремонт на кардани. Също така предлагаме ремонт на бусове, микробуси, джипове и товарни автомобили. Ремонт на кардани за мерцедес Спринтер, VW Кrafter, Ивеко Дейли, Форд Транзит, VW Транспортер и Фиат Дукато. Предлагаме карета и висящи лагери за кардани, автомобили, бусове, джипове, камиони и автобуси. Автосервизът ни е специализиран, в областта на ремонт и производство на карданни валове. Услугите които предлагаме са, ремонти на кардани в софия, изработка на карданен вал. Сваляне и качване на кардани, смяна на висящ лагер и баланс на кардани. При нас ще намерите всички видове кардани.

Ремонт на кардани

Ремонт на кардани. Разполагаме на склад, с резервни части, които са произведени от най-добрите фирми, от водещите компании. Изработката на нов карданен вал, е една от основните дейности които извършва автосервиза. Фирмата ни предлага, ремонт на кардани, баланс на кардани и производство на нови кардани. Оборудването с което работим е произведено по поръчка в Германия, на известната марка H-IHB300. Тя е от последните модели баланс машина, която работи прецизно и динамично балансира карданни валове. Общата маса на карданния вал може да достига до 400кг и диаметър до 800мм. Неправилното балансиране на кардана, води до вибриране на цялата ходова част на автомобила. Тя разбива висящите лагери на кардана, скоростната кутия и задния мост. Гаранцията за ремонтиран кардан и висящ лагер е шест месеца. При нужда от сваляне, качване и ремонт на кардана, заповядайте в нашият специализиран автосервиз в София.