Ремонт на полуоски

ремонт на полуоски

Рециклиране на полуоски

Ремонт на полуоски. Доставка на полуоски за всички видове микробуси нови и втора употреба. Рециклиране на полуоски и приводи за VW Транспортер всички модели. Ремонт на всички видове полуоски, за леки автомобили, джипове, микробуси и ванове. Внос на приводи за скоростни кутии, за всички модели полуоски. Предлагаме продажба и смяна на нови висящи лагери за полуоски и карета. За Транспортер Т4 и Т5 и поддръжка в гаранционен автосервиз. Вносители сме на оригинални полуоски, английски полуоски, за всички видове автомобили, джипове и микробуси. Услугите, които предлагаме са, смяна на полуоска, доставка на полуоски и рециклиране на полуоски. Резервните части, които внасяме са произведени от водещи фирми в европейският съюз. Автосервизът ни е оборудван със специализирана техника, на която може да разчитаме по всяко време на денонощието. Гаранцията за монтаж на полуоски е шест месеца в нашият автосервиз. Ако имате проблеми с полуоските на вашият автомобил, потърсете услугите на автосервиза.

Ремонт на полуоски

Задвижващият вал или така наречените полуоски, осигуряват динамична връзка между двигателя и задвижващите колела. Всеки задвижващ вал се състои от две съединения, свързани с профилен вал. Те са разделени на дясно и ляво, тъй като се различават по дължина. Задвижващото съединение осигурява необходимите ъгли на колелата и абсорбира ненужните вибрации и шум. Ако вашият задвижващ вал се повреди, имате няколко възможности за справяне с тази ситуация. Нека разгледаме всички възможни варианти. Тъй като задвижващият вал се състои от няколко части, оригиналният монтаж ще бъде доста скъп. Китайският фалшификат разбира се е по-евтин, но качеството оставя много назад. Тази резервна част с оглед на високата цена на новата, е доста популярна. Тъй като този елемент изпитва големи натоварвания по време на работа, днес е почти невъзможно да се намери полуоска втора употреба в добро състояние. Освен това, дори след като сте намерили повече или по-малко задоволителен вариант, ще трябва да смените и маншоните.

Характеристика на задвижващите полуоски

Като цяло подобни разходи може да са неподходящи. И разбира се, струва си да се отбележи последната опция – ремонт на задвижващия вал. Имайте предвид, че не говорим за пълно възстановяване на задвижващия вал, а само за ремонт. По време на ремонта тази част претърпява цялостно отстраняване на неизправности и подмяна на всички износени части с нови. Много често самият вал не се нуждае от подмяна, но части като външните и вътрешните карета, както и съответните маншони, могат да бъдат заменени. Цената на ремонта ще зависи от броя на заменените части. В резултат състоянието и ресурсът на ремонтираната резервна част няма да са по-лоши от новата оригинална. Ремонтът на задвижващия вал, ще струва не повече от същата използвана резервна част и със сигурност по-евтин от нов от всеки производител. По време на експлоатацията на автомобила, тази част постоянно изпитва големи натоварвания, включително: огъващ момент на полуоската, реактивна сила, която възниква по време на движението и спиране.

Какво може да се обърка?

По време на нормална работа на автомобила, най-често се поврежда карето. Те се разделят на два вида, като външни и вътрешни. По правило външните и вътрешните карета се различават по дизайн, но принципът на работа остава същият. Ако маншона на карето се скъса, вътре попада мръсотия, в резултат на което влагата отмива греста, а пясъкът разрушава карето. Най-неприятното нещо, което може да се случи с този елемент е нарушаване на целостта на полуоската. В резултат на това оста на вала се пука, обикновено в средата, където е прикрепен балансьорът. Това се случва в резултат на излагане на корозивни процеси. Под балансьора се натрупва влага и започва да корозира. Ако възникне такава неприятност, колата няма да може да се движи на собствен ход и ще трябва да се прибегнете до изтегляне на автомобила с пътна помощ. Но! Не се отчайвайте. Нашите висококачествени ремонти могат да дадат втори живот на вашата част и ще ви позволят да забравите за проблемите с това устройство за дълго време.