Сервиз за мотокари

сервиз за мотокари

Сервиз за мотокари София

Нашата компания се занимава с ремонт на мотокари от всички марки и модели. Висококвалифицирани специалисти с богат опит в работата ще премахнат повреди от всякаква сложност за кратко време. Сервизният център е оборудван със съвременно оборудване за ремонт на двигатели, трансмисии, хидравлични системи, както и други компоненти и възли на специално оборудване. Извършваме и рутинна поддръжка на мотокари на най-ниски цени в София. Цялата извършена работа и услугите, предоставяни на клиентите, са гарантирани. Сервиз за мотокари. При нас работят най-добрите автомонтьори и авто електротехниците в България. Набляга се на евтини и ефективни ремонти. Използваме най-съвременна диагностична апаратура. Гаранцията е валидна както за услуги, така и за резервни части. Предлагаме и най-ниските цени за ремонт на мотокари в София. Имаме големи отстъпки за автомобилните компании. Можете да присъствате до мотокара по време на ремонт.

Сервиз за мотокари и електрокари София

Предлагаме охраняем паркинг и удобно местоположение. За предприятия, които нямат собствена база за извършване на ремонтни дейности, предлагаме сключване на дългосрочен договор. Ще ви бъдат осигурени най-добрите условия за поддръжка на мотокари в региона на София. За редовните клиенти предлагаме специални цени за ремонт и други услуги, предоставяни от нашия сервизен център. Преди да започнем ремонта на мотокар, ние извършваме безплатна диагностика на двигателя, трансмисията. Електрическото оборудване, хидравликата и други важни системи и възли. Навременното идентифициране на повредите ви позволява да намалите разходите си за тяхното отстраняване. Също така ще ви помогнем да закупите от нашите партньори частите, необходими за ремонт на най-ниските цени в София. Предлагаме следните видове услуги за мотокари: Ремонт на спирачна система, ремонт на скоростната кутия. Основен ремонт на двигателя, ремонт на хидравлика, ремонт на инжекционна помпа, ремонт на преден и заден мост.

Автосервиз за мотокари и електрокари София

Ако се интересувате от услуги за ремонт на мотокари, които не са в този списък, тогава се обадете на специалистите на нашия автосервиз и ние определено ще ви помогнем. Разходите на нашите клиенти за закупуване на скъпи компоненти и части са по-ниски, отколкото при свързване с други сервизни центрове. Разполагаме с заваръчни и стругови помещения, което ни позволява да възстановим работата на мотокарите без допълнителни разходи. Във фирмата работят висококвалифицирани стругари и заварчици. Отличното техническо оборудване, богат опит и професионализъм на нашите специалисти ни позволяват да извършваме висококачествени ремонти на мотокари. Които са произведени във всеки регион на света. Компанията разполага със специализиран камион за пътна помощ за мотокари в София до 15 тона. Ако имате нужда от закупуване на мотокари, газокари, електрокари или подемна техника, ние ще Ви насочим към наши партньори.