Автосервиз

автосервиз софия

Автосервиз в София

Специализиран автосервиз

Специализиран автосервиз в София за всички видове моторни превозни средства и техника. Специализираните автосервизи в София и страната предоставят високо качествени услуги, при извършване на ремонтни дейности. Компаниите които притежават специализирани автосервизи, предоставят на своите клиенти сигурност и безопасност, при управлението на техните автомобили. Те предоставят висококачествени оригинални части, със които гарантират техническото състояние на автомобила. Управителите на специализираните автосервизи, избягват да работят с алтернативни части, на които гаранционният срок е много кратък. Служителите на специализираните автосервизи, разрешават проблемите на автомобила бързо и адекватно. Професионалното оборудване на специализираните автосервизи и високо квалифицираният персонал, гарантират качеството на авто ремонтните дейности. Главната цел на всички специализирани автосервизи в страната, е да окажат експресна услуга на своите корпоративни клиенти в най-кратки срокове. Ако имате нужда от сервизна услуга, потърсете компаниите за пътна помощ, които разполагат със специализиран автосервиз.

Специализиран автосервиз в София

Специализираните автосервизи в София предлагат цялостно сервизно обслужване на автомобила. Повечето високо квалифицирани механици които работят във специализиран автосервиз. Притежават професионална компетентност за извършването на ремонтните дейности за всички видове превозни средства. Управителите на специализираните индивидуални фирми и автосервизи, предлагат мобилна авто сервизна дейност. Техните мобилни групи предоставят пълна диагностика и ремонт на автомобила на посочен адрес. Всички услуги от специализираните служители се извършват качествено и във гаранционен срок. Ако искате да увеличите живота на вашият автомобил, ви съветваме да посещавате редовно специализираните автосервизи. Редовното обслужване на вашите автомобили и постоянната грижа за тях, Ви гарантират пълноценното им използване. Оригиналните авточасти които се поставят в автомобилите, гарантират дълъг живот. Дългогодишния стаж на всички служители в автосервизи доказва тяхната компетентност.

Какви авточасти да използваме за автомобила

Икономисването на резервни части и влагането на алтернативни части, води до масови аварии и катастрофи. Голямо преимущество оказват специализираните сервизи в град София, които предлагат бързина, качество и гаранционен срок. В специализираните автосервизи Вие получавате, висококачествен ремонт, оригинални части и безкомпромисно обслужване на вашият автомобил. Като лоялни клиенти Вие получавате големи отстъпки за пътна помощ както за страната така и в чужбина. Като корпоративен клиент, имате право на едно безплатно вземане на автомобила от ваш адрес. Ремонтиране на автомобила в автосервиз в София и връщането на автомобила до посоченият адрес. Безплатна компютърна диагностика на автомобила, безплатна смяна на маслото на вашият автомобил. До двадесет процента от стойността на всички резервните авто части. Петнадесет процента отстъпка, като корпоративен клиент и експресни ремонтни услуги на вашите автомобили с 1 година гаранция.

Специализиран автосервиз

Специализиран автосервиз, това е поредица от процедури за поддръжка на автомобили, извършвани за даден период от време. Редовното обслужване и поддръжката на вашите автомобили в специализираните ни автосервизи, ще гарантират сигурността на вашето пътуване. Обслужването на вашите автомобили не е задължително изискване, което трябва да се спазва. Но съществуват много фактори, които ще окажат голяма полза, за безопасността на автомобила при пътуване. Ако искате да запазите вашият автомобил в безупречен вид, ви препоръчваме да го обслужвате най-редовно. Възползвайте се от цялостното обслужване на вашите автомобили и професионалния опит, на нашите високо квалифицирани специалисти. Нашият автосервиз в София, предлага голямо разнообразие от специализирани услуги, от които се нуждае вашият автомобил. Резервирайки своята услуга вие получавате най-добрата оферта с точно фиксирана цена от нашият автосервиз.

Какво ще спестите ако обслужвате редовно вашият личен или служебен автомобил

Разходите на вашият автомобил не приключват след покупката му. Напротив, те всъщност тепърва започват, след като сте закупили автомобила. Притежанието на скъп автомобил е истинско удоволствие за Вас, но всяко удоволствие се заплаща според екстрите които притежавате. Редовното обслужване на вашият автомобил, може да ви спести излишни нерви, главоболия и куп неприятности. Поддръжката на автомобила е пряко свързана със безопасността на всички водачи и участници в движението. Автомобилите се нуждаят от непрекъсната поддръжка, за да се осигури безопасност на водачите на моторни превозни средства. Редовната поддръжка на автомобила, намалява много рисковете от технически проблеми и пътно транспортни произшествия. Затова производителите на автомобили, препоръчват обслужването на автомобилите, да се извършва на всеки 15 000 километра. Нередовната поддръжка на автомобила, често кара шофьорите да търсят услугите на пътна помощ. Затова ние препоръчваме, да обслужвате автомобила си, на всеки 3 месеца.

Какво спестявате при редовната поддръжка на вашият личен или служебен автомобил

Удоволствието да управляваш автомобил, е свързано с огромни разходи във бюджета ви. Редовната поддръжка на вашият лек автомобил, може да ви спести гориво. Проверката на основните компоненти на автомобила, ще ви помогнат да се уверите, че той наистина работи безупречно. Редовната смяна на масло и филтрите на автомобила, позволяват на двигателя да работи икономично. Нашият специализиран автосервиз в София, предлага различни видове услуги. Диагностика на цялата електрическа система на автомобила, проверка на спирачната система. Проверка на ходовата част на автомобила, смяна на всички износени резервни части. Ремонт и почистване на катализатори за твърдите частици. Нашите специализирани услуги ще ви помогнат при откриването на проблеми, преди още те да се случат. По този начин вие ще имате времето да помислите, как да подходите откъм финансовата и страна. Ние работим с професионални ръчни инструменти на фирмата Toptul. Нашата компания разполага с пътна помощ за превоз на автомобили, камиони и строителна техника.

Компанията предлага още:

Ремонт на кардани Премахване-на-dpf
Сервиз за мотокари Ремонт на полуоски
Автосервиз за бусове Автосервиз за карета
Диагностика на камиони Автосервиз за камиони
Поддръжка на двигателя Компютърна диагностика
Диагностика на двигателя Автодиагностика на място
Диагностика на автомобили Поддръжка на акумулатора