Услуги с мотокари

услуги с мотокари

Услуги с мотокари от 1 тон до 10 тона

Ние предлагаме услуги с мотокар и друга складова техника в София и Софийска област. Ние организираме транспортирането на товарача до съоръжението със или без екипаж в уговорени срокове. Наемате мотокар и плащате само по споразумение. Независимо дали работите в строителството или в селското стопанство, ние сме в състояние да ви помогнем с избор или наем на мотокари. Базирайки се на нашите успехи, ние сме на перфектното място за да предоставим нашите услуги на цяла София и страната. Извършваме всички аспекти на обслужването, ремонта и щателните проверки на мотокари. Работим предимно с нашите клиенти, но можем да извършим и по-сложни ремонти в напълно оборудвания ни сервиз. Ние можем да ви предложим да поръчате планове за обслужване. За да помогнем за увеличаване на ефективността на работното ви място и свеждане до минимум на престоя на мотокари. Разполагаме с нови и рециклирани мотокари под наем. Нашата компания предлага, превоз и продажба на мотокари, със съдействието на нашите партньори от мотокари.com.

Услуги с мотокари и мотокари под наем от 1 тон до 10 тона

Не можете да намерите нещо, което да отговаря на вашата спецификация? Свържете се с Нас и ние можем да Ви предоставим перфектния мотокар за Вашите нужди и бюджет. Тестът на времето е най-надеждният и надежден показател за професионализма на всяка компания. Спазвайки тази позиция, нашите специалисти се гордеят с непрекъснатия си трудов опит. По време на своята двадесетгодишна дейност, компанията осигурява складови съоръжения с оборудване. Чиито висококачествени характеристики са на много високо ниво. Трябва да се отбележи, че компанията преди всичко удовлетворява интересите на клиентите. Това се изразява в желанието на компанията да доставя както нови мотокари, така и мотокари втора употреба с различно оборудване. Гамата и качеството на мотокарите и оборудването, гарантират надеждност при работа. Висококвалифицираните специалисти дават професионални съвети относно избора на различни модели оборудване.

Наем на товарач според вашите условия

Техническите му характеристики и вида на оборудването като мотокари под наем с две или четири вилици и виличен изравнител. Оборудването за зареждане на складове на вторичния пазар се предлага в същия асортимент както на старото така и на новото оборудване. Независимо от вторичния или първичния характер на пазара на оборудване, представителите на компанията са готови да издадат гаранционни условия, благоприятни за клиента за закупеното оборудване. Едно от благоприятните условия за сътрудничество с компанията е предприемачът да може да наеме оборудване с последващата си покупка. Гъвкава система от договорни отношения се прилага за цялото оборудване при сключване на договор за лизинг. В случай, че зареждането на оборудването е необходимо временно и клиентът няма икономическата нужда да закупи специално оборудване. Нашата компания е готова да предостави товарачи и мотокари под наем на благоприятни финансови условия на най-добри цени.

Надеждни решения за повишаване на производителността

Услуги с мотокари. Много или малко са 20 години в условията на жестока конкуренция? През този период компанията успя не само да остане на върха. Но и да заеме водеща позиция в областта на складовата и повдигателната техника. Нашата компания предлага пълна гама от услуги с мотокар и мотокар под наем, поддръжка на товарачи други. Ние сме готови да ви предложим подходящо решение, независимо от срока на наем на товарача – както за един ден, така и за две години. Ние предлагаме краткосрочни и дългосрочни наемни опции при гъвкави условия. Които могат да ви помогнат по време на сезонни максимуми, при вземане на мотокари под наем. Компанията гарантира високото представяне на своите мотокари, независимо дали ги купувате или наемате. Всички наши мотокари са надеждно проектирани да се справят с най-взискателните задачи. Ние следим състоянието на автопарка под наем и следим работата на всеки мотокар през целия му жизнен цикъл.

Избор на опции и товароносимост

Нашите товарачи се обслужват в съответствие с високите стандарти на компанията. Те се подлагат на цялостен одит, за да се гарантира тяхната висока производителност и експлоатационна надеждност. Ние предлагаме мотокари и газокари с товароносимост от 1 тон до 7 тона. Височина на повдигане до 6 метра. Двойни предни колела, дълги вилици, удължителни рамена до 2 метра и половина. Мотокар с кран, странично изместване на вилиците в двете посоки, твърди и пневматични колела и други. Нашите гаранции. Цялото наето оборудване е регистрирано в застрахователно дружество, товарът ще бъде доставен навреме, приемаме всички изисквания на клиента. Шофьорите на мотокари на нашата компания са опитни, висококвалифицирани и притежават необходимите одобрения и съответните сертификати. Компанията предлага услуги с мотокари и наем на мотокари и тяхната поддръжка. Ако в момента нямаме налични мотокари, ние ще ви изпратим при нашите партньори, които също предлагат услуги с мотокар.

Технологичен каталог

В този раздел можете да намерите пълен списък с налично оборудване за товарене. Тук ще намерите техническите му характеристики и описание на обхвата на задачите, за които е предназначен. Каталогът ще ви помогне да изберете товарача за спецификата на вашия бизнес и да поддържате оптималния баланс между техническото оборудване и минимизиране на разходите. Професионалистите трябва да се занимават с технически въпроси. Това се отнася както за движението на стоки, така и за специално оборудване за товарене. Компанията предлага пълен набор от услуги за продажба, отдаване под наем, закупуване и поддръжка на мотокари. Готови сме да ви предоставим зареждащо оборудване от различни видове и класове с всички необходими приставки. Нашите инженери и механици ще ви дадат всички необходими препоръки и ще извършат пълен цикъл от рутинни и ремонтни дейности в съответствие с техническите стандарти и изисквания. Ние сме професионалисти. Оборудването за обработка и повдигане на товари е нашият профил.

ТАРИФА ЗА УСЛУГИ С МОТОКАРИ В СОФИЯ:

 

ТЕХНИКА ПЕРИОД
МОТОКАРИ 1 ден 1 седмица 2 седмици 1 – 6 месеца 7 – 12 месеца 13 + месеца
> 1000 < 4500 кг.  460 лв. 2300 лв. 4600 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
> 4500 < 6000 кг. 560 лв. 2800 лв. 5600 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
> 6000 < 7000 кг. 800 лв. 4000 лв. 8000 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
> 8000 < 10000 кг.
1200 лв. 6000 лв. 12000 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
> 10000 < 15000 кг. 1500 лв. 7500 лв. 15000 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
> 15000 кг. 1500 лв. 7500 лв. 15000 лв. по договаряне по договаряне по договаряне
  • Всички цени включват мотокарист, гориво, транспорт до обекта на клиента. Цените са без включено ДДС.